Vodstvo pri Ocpei

Vodstvo je vedno pomembno, ampak ┼íe nikoli ni pomenilo toliko kot danes. Pri Ocpei se mened┼żment in vodenje dopolnjujeta. Vloga vodij je, da vzpostavijo ob─Źutek poslanstva, spodbujajo druge, da se jim pri tem poslanstvu pridru┼żijo, ustvarijo prilagodljivo dru┼żbeno arhitekturo za svoje zaposlene, ┼íirijo zaupanje in optimizem, prepoznajo voditeljski potencial v drugih in da dose┼żejo pozitivne rezultate v skladu z Ocpeino vizijo in vrednotami.

Company Milan Pevec je eden od soustanoviteljev podjetja Ocpea. Pri skupini Asolsme, kjer je delal pod odli─Źnim mentorstvom, je za─Źel uvajati agilno filozofijo. Agilna filozofija je jedro dana┼ínjega podjetja Ocpea, ki pokriva vsa poslovna podro─Źja, vklju─Źno z vodstvom podjetja. Gospod Pevec pravi: "Ta pristop zdru┼żuje odzivne in tesno sodelujo─Źe ljudi, ki se osredoto─Źijo na jasne in konkretne majhne cilje. V tem smislu se odmakne od pristopa, temelje─Źega na vnaprej┼ínjem velikem na─Źrtu, ki lahko ustvari ovire pri pravo─Źasnem odkrivanju prilo┼żnosti in re┼íitev. "

Milan Pevec ┼íiri svojo pozitivno energijo in optimizem na vse v svoji bli┼żini ÔÇô v poklicnem in zasebnem ┼żivljenju. Zelo je zagnan in iskren pri vsem, kar po─Źne, v zvezi s svojim delom pa ka┼że resni─Źno navdu┼íenje. Predan je stalnemu u─Źenju in osebni rasti in je najsre─Źnej┼íi, ko ljudje okrog njega ─Źutijo enako. Njegovi kolegi in stranke poudarjajo njegovo sposobnost, da delo spelje do konca. Ve, kako je treba odlo─Źitve spremeniti v dejanja in kako jih dokon─Źati. Na koncu ┼ítejejo le rezultati.

Blog: milanpevec.com

Company Medtem ko g. Pevec pooseblja agilnost podjetja, g. Jurij Kova─Źi─Ź, drugi soustanovitelj, predstavlja predanost podjetja varnosti. Ne boji se sprejemanja zahtevnih odlo─Źitev z "da" ali "ne", brez nepotrebnega oklevanja, kot tudi ne sprejemanja odgovornosti zanje. Dve zna─Źilnosti, ki najbolje opi┼íeta g. Kova─Źi─Źa sta odlo─Źnost in integriteta.

Jurij Kova─Źi─Ź ima ve─Ź kot deset let izku┼íenj na podro─Źju razvijanja spletnih aplikacij in administracije stre┼żnikov. Kot CSO je sodeloval s priljubljenim spletnim portalom MED.OVER.NET in pri softverskih projektih skupine Asolsme. Poseben poudarek daje skupni varnosti kon─Źnih izdelkov na vseh ravneh OSI. Ne presene─Źa, da je velik privr┼żenec operacijskih sistemov *BSD, ki so znani po svoji varnosti in stabilnosti v produkcijskih okoljih. "Na┼íe veselje do uvajanja tehni─Źnih novosti na eni strani ter predanost do varnosti in stabilnosti na drugi zagotavljata, da na┼íe stranke vedno dobijo stabilen in varen izdelek najvi┼íje kakovosti in z najni┼żjimi skupnimi stro┼íki lastni┼ítva, ki je pripravljen za produkcijo."